Barnemat kurs

Sted: Hinna Fysioterapi, Luramyrveien 79, 4313 Sandnes
Varighet: 2,5 timer
Påmelding/spørsmål: monika@hinnafysioterapi.no

På kurset snakker vi om ulike matvarer, næringsinnhold, hvilken alder man anbefaler å introdusere disse, ulike konsistenser, matvarer man ikke skal gi barna og gode erstatninger når barnet har allergi/intoleranse.

Vi lager og smaker på bl.a.

  • Grøter – fra den første grøten til grøter med mer næring og substans
  • Pureer – som smakstilsetning og mellommåltid
  • Smoothier – rene fruktmåltider og/eller mellommåltider med høyere næringsinnholdspaghetti
  • Middager – innhold (grønnsaker, kjøtt, fisk, fett osv.), ulike konsistenser
  • Brødmat og pålegg
  • Desserter

Dersom det er noe til overs når kurset er ferdig, får deltakerne dette med seg hjem.

Ta med deg små bokser til å oppbevare maten i hvis du vil ha smaksprøver med hjem. Bokser som rommer 1-2dl er passende.