Babymassasje

Tid: fredag formiddag

Oppstart: 13.september kl 10.30

Sted: I treningssalen til Hinna Fysioterapi på Forus

Varighet: 4 ganger à 60 min

Påmelding/spørsmål: kontakt instruktør Brit Laila på e-post britlaila@hinnafysioterapi.no eller ring 51579370

Ettermiddagskurs: Det er mulighet for kurs på ettermiddagen dersom begge foreldre ønsker å gå sammen. Forutsetningen er at minimum 4 par er påmeldt.

Babymassasje3

Babymassasje2

 

 

 

 

 

 

Babymassasje er en fantastisk mulighet til å fordype og utvikle samspillet mellom foreldre og barn. Gjennom babymassasje får barnet en opplevelse av kjærlig berøring, kontakt, kommunikasjon, glede, nytelse, avspenning og kos.

På kurset lærer foreldrene å massere sitt barn. Respektfull massasje skaper en unik kontakt mellom foreldre og barn, og det kan også bidra til et godt søvnmønster.

Instruktørene har tatt utdanningen gjennom BIN (babymassasje i Norge) og er internasjonalt sertifisert og godkjente gjennom IAIM – International Association of Infant Massage. Massasjeteknikkene er inspirert av svensk og indisk massasje, soneterapi og yoga. Disse teknikkene kan enkelt tilpasses det voksende barnet.

Babymassasje er ingen behandling, men erfaring har vist seg at enkelte teknikker hjelper mot kolikk. Du vil lære «kolikkmassasje», teknikken som har lindret luftsmerter og hjulpet på treg mage hos mange babyer. Disse teknikkene er svært effektive.
Det er et godt verktøy og noe som foreldre selv kan gjøre for å hjelpe barnet.

Vi har også fokus på førstehjelp (HLR) på spedbarn, samt hva man gjør dersom barnet setter noe fast i halsen. Dette er viktig lærdom å ta med seg når en har blitt foreldre!

Kurset foregår i grupper. Foreldrene masserer hvert sitt barn imens instruktøren viser de ulike grepene på en dukke.

Deltagerne vil få et hefte med alle de ulike massasjegrepene fra gang til gang, olje, samt et diplom til barnet etter fullført kurs.